Vi söker säljare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.

Milesight söker säljare av IP kameror, NVR, övervakningsutrustning Milesight växer och söker nu säljare

EuroComTech AB söker en säljare som skall utveckla och driva försäljningen mot partners och återförsäljare främst inom området CCTV, HD IP Kamera med kringutrustning. Säljaren skall utvecklas och även sälja våra produkter inom telefoni, såsom Gateways, IP växlar, SIP telefoner och kringutrustning. Det är ett fritt arbete som till största delen tillbringas ute på fältet.

Du utför behovsanalys, förslag på lösning, offert och order. Kunderna är allt från detaljhandel, industri, transport/logistikföretag men även större kedjeföretag som inte är kunder hos oss idag. Din uppgift är att marknadsföra EuroComTech i allmänhet och våra CCTV, IP Kamera, telefoniprodukter och lösningar och bedriva försäljning mot slutkund.

 

Företaget
EuroComTech AB är ett privatägt aktiebolag som varit närvarande på den nordiska/europeiska och internationella marknaden sedan 2003. Vi har en bred produktportfölj med många spännande produkter som ligger i den tekniska framkanten. Vi vill nu växa och söker säljare i flera städer, Göteborg, Stockholm, Malmö, Oslo.

Dina arbetsuppgifter
EuroComTech söker en säljare som kommer att arbeta med våra partners i Sverige. Som säljare kommer du att primärt arbeta med direktförsäljning vilket ställer höga krav på dig i affärsprocessen. Du kommer att arbeta direkt mot partners för att driva affärerna. Du kommer att leta nya partners, återförsäljare. EuroComTech har en uttalad tillväxtstrategi inom detta område vilket gör att du som säljare behöver ha en hög energinivå och kunna hantera flera kontakter och projekt samtidigt. Du är en del av ett team som arbetar med försäljning av CCTV, telefoni i Norden.

Tidigare arbeten, utbildningar, kurser, erfarenheter

Vi tror att du har arbetat med försäljning tidigare, gärna tekniska produkter. Försäljning inom säkerhetsbranschen i allmänhet och inom CCTV i synnerhet är meriterande. 

Personlighet

Vi tror att du är mycket tekniskt intresserad och vill ha en rejäl utmaning. Som person är du ”service-minded”, kommunikativ, glad, positiv, ansvarstagande, noggrann, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Du har kundfokus och en god servicekänsla. Vidare kan du arbeta självständig samt är en problemlösare med god marknadskännedom. Du är en driven och självgående person som alltid vill lyckas och levererar goda resultat samt med vinnarinstinkt. Du måste brinna för försäljning och att kunna driva affärerna framåt med god affärskänsla samt arbeta självständigt. Du är van vid att jobba resultatinriktat och att ge dina kunder en god service. Du måste vara flexibel i ditt arbetssätt och inte vara rädd för att ge det där lilla extra. Förmodligen är du aktiv och kanske har varit framgångsrik inom olika sporter och har en vinnarskalle.


Lön information
Lönen är konkurrenskraftig (fast+rörlig) och tjänstebil ingår.

Om du är intresserad av tjänsten vill vi ha din ansökan så fort som möjligt. Vi kommer att genomföra löpande urval och intervjuer, du söker tjänsten genom att maila tomas.larsson@eurocomtech.se.


Har du några frågor är du välkommen att kontakta Tomas Larsson på EuroComTech AB, 0768-895381. För mer information om EuroComTech AB, www.eurocomtech.se


Adress
EuroComTech AB

Ginstvägen 12

429 35  KULLAVIK