Ultra HD 4K

4K Ultra HD – nästa revolution inom bildområdet.

Idag är Full HD 1080p den vanligaste upplösning på HD-skärm. Full HD-skärmar har en fysisk panelupplösning på 1920x1080 pixlar där 1920 anger hur många pixlar som finns horisontellt och 1020 anger hur många pixlar som finns vertikalt. En Full HD-upplöst skärm består alltså av totalt ca 2,07 miljoner pixlar

En Ultra HD-skärm har istället en upplösning på 3840x2160 pixlar vilket innebär att den består av nästan 8,3 miljoner enskilda pixlar, det vill säga fyra gånger så många pixlar som på en Full HD-skärm.

Idag stödjer Milesight Mini NVR samt NVR 7000 serien 4K

_______________________________________________________________________________________________

WDR Kameror fungerar utmärkt i situationer där andra övervakningskameror ger dåliga bilder. WDR står för Wide Dynamic Range.

En WDR övervakningskamera får fram mycket mer detalj i mörka områden av en bild än en vanlig övervakningskamera kan.

________________________________________________________________________________________________

 

Super WDR

HLC, High Light Compensation

Ultra Low-light

P-Iris

ROI (Region of interest)

Bild beskärning funktion avsedd att hjälpa användarna att uppnå bandbredd och lagringsoptimering.

Väljer sämre bildkvalité på ett specifikt område på bilden

P2P

P2P betyder Peer to Peer och innebär att du inte behöver logga in i routern och göra portmappning, du ansluter kameran till din surfplatta eller telefon och skapar en förbindelse genom att skanna in MAC-adressen direkt i telefonen.

Smart IR

Om du har på IR och får en överexponerad bild på ansikten eller på ett område nära kameran så kommer kameran själv att exponera ner bilden om smart IR är på.

SIP

Milesight camera features industry leading SIP/VoIP for 2-way audio/alarm/intercom and video streaming to mobile phones and video phones. 

ONVIF

ONVIF är en öppen ip baserad standard som säkerställer att alla produkter som har ONVIF kan kopplas samman och användas utan problem även fast de är från olika märken. ONVIF används av de flesta av världens säkerhetsutrustnings tillverkare.

Alla av Milesight ip baserade övervakningprodukter stödjer ONVIF S standarden.