HD-paket (utomhus)


Alla paket kommer förkonfigurerade, montera och anslut kamerorna sen är du redo att börja övervaka.

NVR Ultra HD 4K

Vad är skillnaden på Full HD och 4K Ultra HD?

En bild består av ett antal färgade punkter/pixlar.

Full HD har 2 miljoner pixlar att bygga en bild med och 4K Ultra HD har 8 miljoner pixlar att bygga en bild med. 4 ggr mer pixlar Ultra HD 4K gör en bild mycket detaljerad, det går också att zomma i bilden vilket gör att du i en vanlig pc skärm kan se en bättre bild.

 

När man till exempel studerar en folkmassa där någon begår ett brott så kan man zooma in och studera enskilda personer och se dem mycket skarpare – även om själva videon studeras på en vanlig HD-skärm. Det beror på att händelsen är filmat med högre upplösning. Detsamma gäller naturligtvis även privatpersoner som vill installera övervakningskameror hemma.

 

Mobil app till Andorid iOS | M-VMS

NVR enheten kan spela in på olika vis. Antingen konstant inspelning, inspelning när kamerorna känner av rörelse eller enligt ett tidsschema. Om man väljer konstant inspelning så raderas den äldsta inspelningen automatiskt när hårddisken börjar bli full. Med detta kamerasystem kan du även koppla NVR Boxen mot internet, på så sätt kan man se kamerorna i realtid vart du än befinner dig via apen M-VMS.


M-VMS är framtagen för just NVR enheter. Om du har en NVR med t.ex 10 kameror eller fler och lägger till din NVR i appen så får du automatiskt tillgång
till livebild från alla kameror samt all inspelning som finns på NVR enheten. 

Med dekaler talar du om att din fastighet är övervakad och
följer därmed kameralagen samtidigt som du avskräcker
ev objudna gäster. Dekaler ingår i alla paket.